Bucatarii 101: Traditional, si totusi modern

tonnychambers interiors bucatarie 1

Imi doresc o bucatarie ca a bunicii….dar n-as vrea sa renunt la confortul pe care avansul tehnologic ni l-a adus intre timp. Si nu e usor sa combini traditionalul cu modernul in ceva care sa fie si confortabil, si cu bun gust, si foarte practic.

Inainte de a seta in linii mari cum ar trebui sa fie aceasta bucatarie, sa ne inspiram un pic din proiecte deja create – cate un colt de aici, un material de acolo, atmosfera creata intr-o incapere…asa vin ideile bune.

Imi place simplitatea acestei bucatarii creata de Tonny Chambers Interiors si felul in care aparatura de ultima generatie nu iese in evidenta.

tonnychambers interiors bucatarie 2

Bucataria acceasta creata de William Ohs nu este tocmai 100% pe gustul meu, este un pic prea baroca pt mine, dar imi place foarte mult dulapul acela albastru folosit pe post de suport pentru chiuveta si masa pt pregatit mancarea. E un element pe care mi-ar placea sa il am in bucatarie. Are un are provensal – sudul Frantei.

wmohs Traditional226

Masa aceasta dintr-un proiect al Y.McFadden ma duce cu gandul la mobila creata manual de tamplari – mi-ar placea sa am tot mobilierul de bucatarie creat de un tamplar – eventual de un tamplar de la noi din sat, sau, de ce nu, de sotul meu. In felul asta totul va fi extrem de personalizat. O masa mare, solida in bucatarie/zona unde iei masa este esentiala.

masa bucatarie ymcfadden llc

La aceasta ultima bucatarie de la Ami Designs imi plac grinzile de lemn care o delimiteaza de restul casei si nisa in care se afla aragazul.

amidesigns kitchen-design-4

 

Mai am o gramada de idei, dar toate la timpul lor. Incet-incet, punem cap la cap planul pentru viitorul coonac. Acum, sa mergem sa gatim ceva cu gandul la bucataria ideala.

Conita 

photo sources: Ami Designs, Y.McFadden, William Ohs, Tonny Chambers Interiors 

wpengine

This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *