Casuta cameleon: o agati in copac si dispare

Casuta din copac proiectata de suedezii de la Tham&Videgard este o creatie cu adevarat spectaculoasa. Pentru pasionatii de natura care nu pun pe primul loc confortul, aceasta casuta este un vis. In esenta, este un cub de lemn cu latura de patru metri, acoperit cu oglinzi care il camufleaza in peisaj. In functie de sezon si de locul unde este amplasata, aceasta constructie ofera imagini incredibile… daca o privesti din exterior.

Oricine poate comanda o casa-oglinda de la firma suedeza TreeHotel. Suedezii o produc, o transporta si o asambleaza la locul indicat de client. Pretul estimativ este in jur de 275.000 de euro plus costurile de transport. Asadar, destul de scumpa, dar cu siguranta ca ar face senzatie. In plus, atunci cand nu o folosesti, poti sa o inchiriezi in regim hotelier si sa-ti recuperezi investitia. Cu siguranta s-ar gasi destui clienti si la noi pentru asa ceva. Trebuie doar sa gasesti niste copaci solizi si privelistea perfecta.

lightbox_exterior_2lightbox_exterior_3lightbox_exterior_4352In timp ce exteriorul este cu adevarat spectaculos, interiorul este spartan, specific scandinav.

lightbox_interior_1lightbox_interior_2lightbox_interior_3lightbox_interior_4

Sursa foto: mirrorcube.se