Conacul andaluz, perfect pentru vacante cu prietenii

Daca as avea un conac de vacanta in Spania, mi-ar placea sa arate cam asa.

Camere mari si luminoase, decorate cu gust, dispuse intr-o constructie rectangulara in jurul unei frumoase gradini cu maslini batrani de peste 100 de ani. Multi copaci si verdeata. O piscina imensa si sezlonguri pe care sa lenevesti si sa citesti cartile preferate. Un parc de opt hectare, frumos amenajat, prin care sa te plimbi. Muntii in zare si nimeni in jur care sa te deranjeze.

Villa Finca La Majada 1

Villa Finca La Majada 2 Villa Finca La Majada 4 Villa Finca La Majada 5 Villa Finca La Majada 6 Villa Finca La Majada 7 Villa Finca La Majada 8 Villa Finca La Majada 9 Villa Finca La Majada 10 Villa Finca La Majada 11 Villa Finca La Majada 12 Villa Finca La Majada 13 Villa Finca La Majada 14 Villa Finca La Majada 15 Villa Finca La Majada 16 Villa Finca La Majada 17 Villa Finca La Majada 18 Villa Finca La Majada 19 Villa Finca La Majada 20 Villa Finca La Majada 21 Villa Finca La Majada 22 Villa Finca La Majada 23 Villa Finca La Majada 24 Villa Finca La Majada 25 Villa Finca La Majada 26 Villa Finca La Majada 27 Villa Finca La Majada 28 Villa Finca La Majada 29 Villa Finca La Majada 30 Villa Finca La Majada 31 Villa Finca La Majada 32Villa Finca la Majada a fost renovata de un cunoscut arhitect spaniol care a pastrat personalitatea vechii proprietati, dar a inclus functionalitati si decoratiuni moderne, care au transformat-o intr-o adevarata oaza de relaxare. Vila, care este acum in circuitul turistic, poate gazdui 8 pana la 10 persoane si poate fi inchiriata pornind de la 8.700 de euro pe saptamana, adica 1.240 de euro pe noapte.

Forografiile au fost culese de pe www.real-ronda.com unde se gasesc si mai multe informatii despre facilitatile vilei si inchiriere.