Conacul din deal cu vedere spre… vai

Cand ai cateva hectare de teren la dispozitie pe o coasta frumoasa de deal, iar tot peisajul ti se asterne la picioare, nici nu are rost sa-ti faci casa cu etaj. Cel mult o mansarda ajunge.

Totul e sa stii cum sa folostesti relieful in avantajul tau, astfel incat sa ai o deschidere cat mai mare catre panorama din jur. Iar daca vrei ca vila ta de vacanta (sau de locuit) sa nu strice peisajul pentru ceilalti si sa se incadreze cat mai bine in mediul inconjurator, foloseste piatra si lemnul care se gasesc din belsug in jurul tau. O reteta simpla, dar care iese cam de fiecare data.

Arhtectilor de la Center Sky Architecture le-a iesti cu aceasta ferma in stil toscan, o placere de privit atat din exterior cat si din interior.

Ferma Toscana - exterior de piatra Ferma Toscana - exterior din piatra Ferma Toscana - exterior ierburi salbatice Ferma Toscana - exterior Ferma Toscana - lemnarie exteriorFerma Toscana - peisajFerma Toscana - terasa scaunelFerma Toscana - camera de ziFerma Toscana - semineuFerma Toscana - bucatarie rusticaFerma Toscana - bucatarieFerma Toscana - sala de meseFerma Toscana - dormitor cu birouFerma Toscana - hol si scara interioaraFerma Toscana - camera de joaca

Foto: Shelly Saunders