Cum arata conacul lui Bruce Willis scos la vanzare pentru 12 mil. dolari

4Conacul lui Bruce Willis din Idaho (SUA) are tot ce-i trebuie pentru a fi o casa de vis. Actorul din celebra serie Die Hard este insa prea ocupat cu filmarile in intreaga lume (doar anul trecut a jucat in sase filme, iar anul acesta va aparea in altele patru, inclusiv Die Hard 5 lansat recent si in Romania) pentru a mai avea timp de petrecut la casa de vacanta de la tara, astfel ca a scos-o la vanzare inca din noiembrie 2011, initial pentru 15 milioane de dolari. Pana acum, superba proprietate nu si-a gasit cumparator iar pretul a fost redus la 12 milioane de dolari, conform portalului de imobiliare trulia.com.

Casa are 780 de metri patrati si sase dormitoare si este inconjurata de un domeniu de 8 hectare superb amenajat cu paraiase, iazuri si poteci printre mesteceni. Cadrul natural este spectaculos, proprietatea avand in apropiere un rau, un lac si munti. Iar casa se integreaza minunat in peisaj datorita materialelor folosite, in special foarte mult lemn masiv si sticla. Interiorul este simplu si pastreaza motivele rustice, dar finisajele si utilitatile folosite in special in bucatarie si in bai sunt de ultima generatie.

Favoritele mele sunt masutele din lemn din living si semineul urias incadrat de ferestre mari, dar si dormitorul cu baia uriasa si dresingul. Piscina este de asemenea spectaculoasa, cu apa care curge de pe stanci.

32156789101112131415161718202122252830