Inspiratie de vacanta din ‘podgoria’ favorita a americanilor

 

Casa asta pare sa aiba de toate: ferestre mari care lasa lumina sa patrunda peste tot, multa verdeata in jur, un design prietenos cu natura. E simpla si confortabila, incapatoare – la vreo 270 de metri patrati, si asezata perfect pe o proprietate mare pe care, surpriza, se afla si un mic lac.

Inca o surpriza este ca are access la plaja, si nu orice plaja, ci una asa cum trebuie sa fie plajele – amenajata, insa nu atata de mult incat sa para artificiala. Casa se afla pe celebra insula Martha’s Vineyard – numita si Podgoria – asa ca plaja cu pricina da spre ocean.

Sunt doar 15,000 de locuitori pe insula, iar proprietatile acolo sunt destul de mare incat sa nu te vezi prea des cu vecinii, nici macar cand populatia creste la 75,000 in timpul lunilor de vara, cand toata lumea din New York da navala la Podgorie.

Casa despre care vorbim face parte dintr-o comunitate care se numeste Pilot Hill, unde sunt cu totul 26 de case, pe o suprafata de 36 de hectare – adica vreun hectar si un pic pentru fiecare locuinta. Iar restul de 28 de hectare pot fi folosite la comun, iar asta include si aproape un kilometru de plaja privata – plaja de care scriam mai sus, si pe care puteti sa o vedeti ceva mai jos.

 

4country home 3 6country home 5 8country home 7 country home 2 country home 3 country home 4 country home 5 country home 7 country home 9 country home 10 country home 11 country home 12 country home 13 country home 14 country home 15 country home 16 country home 17 country home 18 country home 19 country home 20 country home 21 country home 22Veste buna e ca aceasta casa este de vanzare – la ‘doar’ 1.35 milioane de dolari americani. Daca va intereseaza, o gasiti aici pe site-ul agentiei imobiliare. 

3country home 22

wpengine

This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.