O “coliba” de vacanta ideala pentru un Revelion exotic

Acoperisul de stuf te duce cu gandul la colibele din zonele sarace din Dobrogea, unde taranii nu aveau la indemana lemn pentru a-si face acoperisuri mai trainice. Dar asemanarile se opresc aici si cred ca oricine si-ar dori sa petreaca macar o vacanta in “coliba” asta.

Vila pe care v-o prezint in continuare face parte dintr-un complex de vacanta situat intr-un mic satuc de vacanta din Mexic, in apropiere de mai cunoscuta statiune de vacanta Cancun. Construit pe plaja, la doi pasi de apele stravezii si calde ale Marii Caraibilor, complexul este ideal pentru o vacanta de iarna exotica.

Simplitatea rustica a constructiei se imbina perfect cu peisajul in care este incadrata. Impresioneaza mai ales piscina infinita care pare ca se continua in mare, terasa cu spatiu de luat masa deschisa spre plaja si numeroasele colturi de relaxare, de unde poti admira in voie peisajul tropical in toata splendoarea lui.

Interiorul este caracterizat de aceeasi simplitate, cu pereti albi si elemente din lemn care dau caldura camerelor si care te imbie la relaxare. In total, complexul are 8 dormitoare care pot gazdui pana la 18 persoane.

Clientii beneficiaza de facilitati specifice unui hotel de lux, avand la dispozitie inclusiv bucatar si ospatar, personal de paza si acces la activitati precum scuba diving, tenis si golf. Pretul de inchiriere a complexului este in mod normal de 3.100 de dolari pe noapte, dar in perioada sarbatorilor de iarna urca la 10.000 de dolari pe noapte.

puerto-aventuras-estate-riviera-maya-0puerto-aventuras-estate-riviera-maya-1puerto-aventuras-estate-riviera-maya-2puerto-aventuras-estate-riviera-maya-3puerto-aventuras-estate-riviera-maya-4puerto-aventuras-estate-riviera-maya-5puerto-aventuras-estate-riviera-maya-6puerto-aventuras-estate-riviera-maya-7puerto-aventuras-estate-riviera-maya-8puerto-aventuras-estate-riviera-maya-9puerto-aventuras-estate-riviera-maya-10puerto-aventuras-estate-riviera-maya-11puerto-aventuras-estate-riviera-maya-12puerto-aventuras-estate-riviera-maya-14puerto-aventuras-estate-riviera-maya-16puerto-aventuras-estate-riviera-maya-17puerto-aventuras-estate-riviera-maya-19puerto-aventuras-estate-riviera-maya-20puerto-aventuras-estate-riviera-maya-21puerto-aventuras-estate-riviera-maya-22puerto-aventuras-estate-riviera-maya-23puerto-aventuras-estate-riviera-maya-24puerto-aventuras-estate-riviera-maya-25puerto-aventuras-estate-riviera-maya-26puerto-aventuras-estate-riviera-maya-27puerto-aventuras-estate-riviera-maya-28Sursa foto: www.villarental.com

 

wpengine

This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.