Primitorul lemn intr-o casa mare cu un stil nesofisticat

 

Noua ne place lemnul. O casa doar din lemn – chiar si una de vacanta – este un vis frumos pe care speram sa il implinim cat de curand. Este si o optiune foarte buna pentru cei care doresc sa isi construiasca singuri locuinta. Imaginati-va doar cum ar fi sa va construiti propria casa din lemn, undeva in mijlocul padurii.

In timp ce faceti asta, uitati-va si la aceasta casa care ne-a inspirat pe noi. Mergeti un pic cu gandul catre zona muntoasa a statului american Colorado, si iata-va in fata acestei case din lemn.

Ideea conform careia o casa din lemn trebuie sa fie micuta – daca o impartaseati cumva – nu sta in picioare aici. Casa de lemn din Colorado are vreo 300 de metri patrati, suprafata locuibila. Nu e deloc rau, nu? Pe langa ea mai sunt vreo 4 hectare de teren, inclusiv padure. Practic definitia libertatii in natura.

Lemnul din care este construita casa are nuante naturale, combinate cu un efect interesant. E o casa calda, primitoare, si nesofisticata. Pe alocuri, pare ‘incropita’ din diverse materiale, un efect dorit si probabil indelung studiat.

colorado 1colorado 2 colorado 3 colorado 4 colorado 5 colorado 6 colorado 7 colorado 8 colorado 9 colorado 10 colorado 11 colorado 12 colorado 13 colorado 14 colorado 15 colorado 16 colorado 17 colorado 18 colorado 19 colorado 20 colorado 22 colorado 23 colorado 24

Proprietatea este de vanzare la in jur de jumatate de milion de dolari. Iar pentru multi dintre noi, o foarte buna sursa de inspiratie pentru propria cabana desprinsa de lume.

(foto: Fuller Sotheby’s )

wpengine

This is the "wpengine" admin user that our staff uses to gain access to your admin area to provide support and troubleshooting. It can only be accessed by a button in our secure log that auto generates a password and dumps that password after the staff member has logged in. We have taken extreme measures to ensure that our own user is not going to be misused to harm any of our clients sites.