Vila pe plaja: inspiratie pentru vacanta de vara

piscina cu privelisteA venit vacanta de vara si gandul ne zboara la mare, la soare, la cocktail-uri cu umbreluta si gheata. Asa ca am lasat pentru moment conacul si ne-am mutat la vila de vacanta de la mare.

Vila de azi este parte a unui complex de lux situat in insulele St. Vincent si Grenadines si a gazduit oaspeti celebri precum Leonardo DiCaprio, Daniel Craig (cunoscut pentru rolul James Bond), Mick Jagger de la Rolling Stones, Nicole Kidman, Michael Douglas, Enrique Iglesias si fotbalistul Paolo Maldini.

Vila cu un singur nivel are o suprafata de 370 de metri patrati, la care se adauga o casuta de oaspeti si o piscina exterioara. Vine la pachet cu plaja privata si un ponton cu foisor in mijlocul marii din care poti sari direct in apele de turcoaz ale Marii Caraibelor.

Vila are living room cu o priveliste superba, bucatarie si camera de luat masa si trei dormitoare, toate cu baie proprie, plus un dormitor de oaspeti. Dormitorul principal are 74,5 metri patrati, cat un apartament de trei camere intr-un bloc vechi din Bucuresti.

Serviciile incluse sunt valet (8 ore pe zi), bucatar si pensiune completa, iar pe langa plaja, ocupantii se pot bucura de celelalte facilitati ale complexului (teren de tenis, teren de golf si spa.

Preturile sunt pe masura, o astfel de vila putand fi inchiriata cu 4.800 de dolari pe noapte (cam 3.500 de euro).

Pana ajungem in vacanta acolo, pozele sunt o buna sursa de inspiratie pentru cine vrea sa-si construiasca propria vila de vacanta la mare.

casa pe plajavila pe plaja vedere din exteriorliving room cu privelistevila pe plaja un dormitorvila pe plaja inca o baievila pe plaja inca un dormitorvila pe plaja dormitorul oaspetilorvila pe plaja baievila pe plaja salonul de luat masascaun pe plajavila pe plaja sezlonguri langa apavila pe plaja foisor in mijlocul mariiteren de golfvila pe plaja oaza de relaxareplaja cu barca

Sursa foto: villarental.com